Ce fel de Rai ai vrea ?

Evident, una dintre marile intrebari pe care ne-o punem cel putin o data in viata este : exista sau nu Raiul ?
Eu cred ca exista si ca in el incap multi oameni. Dar daca exista, ce este acolo ? Daca Raiul e fericire vesnica cum arata el ? Are mare ? Are plaje, are nisip fin? Daca e asa, eu in zona aceea as vrea sa fiu locata . Nu vreau la munte. Sunt nascuta vara si vreau la soare si la mare, daca se poate.
Cum mancam in Rai ? Daca luam masa inseamna ca cineva gateste, cineva spala vasele, cineva aduce produsele. Cine ingrijeste pamantul ca sa avem noi ce manca? In concluzie municm, nu-i asa ? Cate ore pe zi, care e programul , avem concediu? Si unde poti merge intr-un concediu in Rai ?
Exista fructe de mare ? As vrea sa am un meniu meditareean, dar nu zic nu, din cand in cand pot sa mananc si altceva. Nu imi plac prea mult sarmalele , fasolea si cartofii, pot face ceva mutre la mancare? Nu cred, nu ar fi prea frumos sa fac asta. De ce ni se spune ca o sa avem de toate ? Daca este asa, cine le face? In fine, decat sa ma duc in iad, unde e intuneric non-stop si nu vad soarele, mai bine trag de mine sa fiu un Om Bun. Apoi o sa vad unde o sa fiu locata :).
Exista Rai ? Cum poate o intrebare atat de simpla sa fie atat de complexa? Dar, da, cred ca exista Rai. Si Raiul e in noi in fiecare zi. Cate un pic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *